Our meat specialities
 
 
 
Board of Cinta D.O.P. Meats
 
Handmade Ravioli with Truffles and Porcini
 
Ribollita/Tuscan Soup
 
Fresh "Pici" pasta with Boar Meat or Rabbit Sauce
 
Lamb with Chestnut Honey Sauce
 
Tagliata with Chianti wine Sauce
 
Typical Tuscan Fried Meat
 
Her Majesty typical Florentine Steak

Pranzo dal Martedì alla Domenica 12,30/14,30 Cena fino a marzo Venerdì Sabato e Domenica 19,00/22,30
Possibilità di pernottamento gratis per Camper.
Send us a comment 
  RISTORANTE CASALTA S.A.S. di BRANCHI GIULIA
  Via Certaldese, 14/16
  50026 SAN CASCIANO IN VAL DI PESA (FI)
  P.Iva : 02241360482
  REA N. 495497 del 23/03/1998
  Tel: 055 8248254  e-mail: info@ristorante-casalta.it